Membership

Udruženje parodontologa Srbije, kao punopravni član Evropske Federacije za Parodontologiju (European Federation of Periodontology), svojim aktivnostima je orijentisano na unapređivanje parodontološke struke u Srbiji. Javnim zalaganjem za unapređenje parodontologije i implantologije u pogledu edukacije, organizuje aktivnosti u cilju diseminacije trendova i protokola u preventivi i terapiji, kako u parodontologiji, tako i u implantologiji.

Članstvo u Udruženju parodonotologa Srbije vam omogućava:

  • članstvo i u Evropskoj Federaciji za Parodontologiju, po automatizmu
  • besplatan online pristup jednom od vodećih naučnih časopisa iz oblasti Parodontologije – Journal of Clinical Periodontology
  • značajno nižu cenu kotizacije na skupovima koje organizuje EFP – EuroPerio, Perio Master Clinic 
  • besplatnu kotizaciju za godišnji stručni skup u organizaciji Udruženja

Da biste postali član UPS potrebno je da najpre popunite online formular za učlanjenje. 

Nakon što vaši podaci budu obrađeni, biće Vam dostavljena instrukcija za uplatu članarine.  

Godišnja članarina iznosi 6.000 RSD i uplaćuje se na tekući račun Udruženja. Nakon uplate članarine biće Vam dostavljen potvrda o članstvu, kao i instrukcije za pristup EFP sajtu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili poteškoća prilikom popunjavanja formulara, kontaktirate nas na e-mail periosrbija@gmail.com ili kontakt osobu Udruženja.

FORMULAR ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U UDRUŽENJE PARODONTOLOGA SRBIJE

Ukoliko želite da postanete član UPS, neophodno je da popunite formular i da ga posaljete na email adresu periosrbija@gmail.com .

Formular možete preuzeti ovde.

Uputstvo za plaćanje iz inostranstva je ovde.

Uplatu godišnje članarine u iznosu od 6.000,00 RSD treba izvršiti na tekući račun Udruženja prema primer uplatnice koji možete pogledati ovde

© PERIO.RS 2020
DEVELOPED BY PIXEL2GO